Home » Wie zijn wij

Over Gripzak.com

Gripzak.com is een Tilburgs bedrijf waar je het allercompleetste aanbod kunt vinden van hersluitbare plastic zakken. Wij richten ons op service, het breedste en beste assortiment, met de scherpste prijzen. Voor minder doen we het niet!

Gripzak.com, jouw plastic zakken webshop

Het team van Gripzak.com

Ons 20-koppig team werkt iedere dag hard om u altijd het beste te kunnen bieden. We zijn altijd op zoek naar de allerbeste plastic zakken en ander verpakkingsmateriaal van de hoogst mogelijke kwaliteit. We zijn een groothandel, waardoor we onze plastic zakken ook tegen een veel lagere prijs kunnen aanbieden dan andere websites met kunststof verpakkingen. Gripzak.com is gespecialiseerd op het gebied van alle handige plastic verpakkingsmaterialen zoals: gripzakken, strijkzakken, vacuumzakken en ook een kleine selectie plastic tassen.

Gripzakken discreet en snel

Gripzak.com, jouw plastic zakken webshop

Het is onze missie om een uitgebreid assortiment hersluitbare plastic zakjes aan te bieden tegen de scherpste prijzen. Natuurlijk bieden we ook de beste service. Zo zorgen we dat al onze bestellingen snel en discreet verzonden worden. Jouw plastic zakken komen dus aan bij jou via 'stealth shipping'. Je kunt ook volgen waar je bestelling is via een Track & Trace code.

Gripzakken met service

Daarboven hebben we een Service Desk die je elke werkdag kunt bellen tussen 9 uur 's ochtends en 6 uur 's avonds. Wij beantwoorden graag elke vraag die je hebt over je bestelling of ons assortiment.

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending binnen Nederland!

Blijf op de hoogte via sociale media!